08.04.2020

CompanyWall business bonitetna ocena A+

Privredno društvo CMS Računovodstvo je od strane bonitetne kuće CompanyWall business ocenjeno bonitetnom ocenom A+ koja svrstava poslovne subjekte u visoki bonitetni razred, što podrazumeva visoku sposobnst izvršenja finansijskih obaveza i minimalni kreditni rizik.

Ova ocena je dokaz poslovanja bez poteškoća i komplikacija u dužem vremenskom periodu, što direktno potvrđuje činjenicu da privredni subjekt nikada nije bio u blokadi, odnosno da redovno izvršava svoje obaveze.

Bonitetna ocena A+  je potvrda stabilnosti firme i kvaliteta poslovanja, dodeljuje se mladim firmama koje nisu dugo na tržištu ali posluju pouzdano.

Bonitetnu ocenu CompanyWall business određuje na osnovu prošlih i sadašnjih poslova, kredita i solventnosti, zaduženja, profitabilnosti, kao i mnogih drugih kriterijuma. Nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti su firme koje se nalaze u samom vrhu poslovanja.

Činjenica da smo dodelom ove ocene prepoznati kao firma koju odlikuje solventnost i poslovna efikasnost daje nam podstreh da nastavimo svoju misiju pružanja maksimalno stručne podrške svojim klijentima u bržem, jednostavnijem i efikasnijem poslovanju sa fokusom na uštedu vremena i novca.