CMS Racunovodstvo O namaDruštvo CMS Računovodstvo je specijalizovano za računovodstvo i prateće usluge s ponudom u potpunosti prilagođenom potrebama klijenata. Naši klijenti su kako preduzetnici i mala društva tako i velike kompanije. U skladu sa potrebama i zahtevima klijenata pratimo sve poslovne procese od samog početka poslovanja.

Posebnu pažnju posvećujemo procesu digitalizacije, kreirajući sistem koji omogućava efikasniju komunikaciju i brže rešavanje zahteva.

Na ovaj način ubrzavamo naš rad, a klijentima nudimo kompletna rešenja na jednom mestu.

Višegodišnje iskustvo i stručnost u obavljanju računovodstvenih poslova upotpunili smo saradnjom sa advokatskom kancelarijom kako bi u potpunosti ispratili zakone koji se odnose na privredu i radno-pravne odnose.

Cilj nam je da svojom stručnošću i iskustvom u oblastima računovodstva, knjigovodstva, procesa osnivanja i likvidacije privrednog društva, kao i obračuna zarada, doprinesemo vašem bržem, jednostavnijem i efikasnijem poslovanju sa fokusom na uštedu vremena i novca.

Poverenje naših klijenata smo stekli lojalnim i profesionalnim poslovnim odnosom, jer je obostrano zadovoljstvo ključ profitabilnog uspeha.

Malim kompanijama pristupamo sa podjednakom posvećenošću kao i velikim korporacijama, jer je vaš napredak i naša satisfakcija.